marți, 17 mai 2011

Fotbal

De ce joaca barbatii fotbal? Raspuns pentru berea de dupa.
 Glumesc si eu, nu e chiar asa. Ne place sa alergam de bezmetici dupa balonul rotund. Unii mai buni, altii mai prosti dar toti avem o impresie foarte buna despre jocul nostru. Oh! bineinteles ca ne suparam cand altul greseste. Doar romanul s-a nascut cel putin Messi si Guardiola la un loc. Noroc cu berea de dupa care calmeaza setea si spiritele. Problema e ca femeile nu vor intelege niciodata acest mic pacat al nostru. Ai facut miscare? Ce iti mai trebuie bere de dupa? Hai acasa ca ma plictisesc... sau tipa copilul sau... dupa caz. Noi ce facem? Dam vina pe ceilalti... Mamiii dar nu m-au lasat sa plec... sau era sefu acolo nu puteam sa plec... sau am stat sa dicutam niste afaceri... bullshit! Adoram berea de dupa pentru ca asa suntem noi. Mai ales ca oamenii de stiinta au spus ca berea reface proteinele din corp pierdute prin efort. :D ne-a placut aceasta descoperire. Cred ca erau oamenii de stiinta englezi. Numai ei studiaza chestii de astea. Ma duc la somn acum ca sa imi refac si restul de proteine. Noapte buna copii!

2 comentarii:

  1. Draga domnule El Radu, sau mai bine zis The Radu, sau Radul ce "Noapte buna copii!" la ora 13.49??? unde va aflati d-voastra la aceasta ora din zi, NU din noapte?? da-o-ncolo de proteina...

    RăspundețiȘtergere
  2. Domnisoara anonima,

    nu stiu ce drac de ceas are site-ul asta dar era vreo 12 noaptea cand scriam aceasta minunata insiruire de cuvinte. Deci nu e vina mea ci doar a lor!

    RăspundețiȘtergere