luni, 16 septembrie 2013

Back from .... sleep

Eu din nou :). Nu am scris de mult dar se pare ca pauzele au devenit o obisnuinta. Vorba proverbului "Pauzele lungi si dese cheia marilor succese". De ce acum? Am fost starnit de aia. Reactionez bine la impulsuri. Ma agita putin dar ma pornesc. Incet asa... sa scriu un nou post. Despre ce? Nu m-am hotarat inca... las degetele sa scrie ce pana lor vor. A fost o perioada plina de diverse. Dupa un concediu linistit, fara evenimente, m-am intors linistit acasa... si dintr-o data... surpriza! au inceput sa ma atace stirile! sa mi se puna sangele in miscare! ... si dupa prima zi de munca pot spune linistit: CARE CONCEDIU?
Bine ai venit in ROMANIA! Tara in care generatia de sacrificiu se sacrifica in continuare alaturi de generatiile de sacrificiu care ii urmeaza si tot vor urma. Dar nu facem politica aici. Toti o apa si-un pamant.
Vorbeam de diverse. Se fac disponibilizari. Privesc reactii. Fiecare reactioneaza in felul lui. X: "un sut un fund un pas inainte", Y: "niste nenorociti", Z: "sper sa scap", T: "ce ma fac?". Reactii diverse in functie de personalitatea fiecaruia sau a varstei sau a increderii in sine. Tu cum ai reactiona? Lumea se prabuseste sau vei cladi ceva nou pe ruine? Toti speram in mai bine. Sunt multe drame in Romania zilelor noastre. Nu imi place sa devin melodramatic, nu e genul meu. Situatia in schimb te streseaza si streseaza pe toata lumea. Fiecare isi doreste siguranta. De aceea construim in jurul nostru (familie, prieteni, relatii etc). Incercam sa fim protejati in caz de... orice. Bine ca nu e egoism. Toti facem asta. Deci nu are cum sa fie egoism. Dar aventura? Unde e aventura? De ce nu mai gandim ca la 20 de ani cand nimic rau nu ti se poate intampla? De ce construim aceste ziduri aceste protectii? De ce plangem cand cineva le darama? Daca doreste doar sa ne arate universul de dincolo de aceste ziduri? Totusi nu va grabiti sa distrugeti ziduri. Toti le au :). S-ar putea ca dincolo de ele sa fii singur, extrem de singur. Dar totusi cand cineva iti distruge un zid. Nu te grabi sa il ridici inapoi. Arunca o privire prin gaura creata. Poate vei vedea ceva nou sau ceva ce iti va schimba viata (preferabil in bine). Poate ca vei ridica un nou zid departe de vechile ziduri. Asta iti garantez :). Intr-o zi vei ridica un nou zid.
O saptamana frumoasa prieteni!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu